Dar niekada neturėjome galimybių rinktis iš tokios didelės prekių ir paslaugų gausos, iš kokios galime rinktis šiandien. Nesvarbu, kalbame apie kasdienes prekes ir paslaugas ar apie išskirtines, su kuriomis daugeliui tenka susidurti vieną kartą gyvenime – namo statybos paslaugas.

 

Kodėl pasirinkimas – ne visada privalumas?

Atrodo, reikia džiaugtis, kad galime rinktis, tačiau ši galimybė turi ir didelį trūkumą – išaugus pasirinkimui, atsirado ir nekokybiškų paslaugų teikėjų bei produktų gamintojų. Ne išimtis ir namų statybos sektorius: jame taip pat galite rasti statybos paslaugų teikėjų, kurie vykdo šią veiklą atsižvelgdami tik į savo interesus, siekdami naudos sau, tuo tarpu, visuomenė įtikinama, kad naudos gaus ir ji – bus įgyvendinti ekologiški sprendimai. Tačiau privalote būti budrūs ir atsakingi, nes, vis dėlto, ne visada situacija yra tokia, kokią pristato kai kurie statybos pramonės atstovai.

Yra dalis šios srities atstovų, kurie plačiai deklaruoja, kuriantys ekologiškus projektus, pastatų energijos efektyvumu dangsto trumpalaikius tikslus, vykdo tik sau naudingą verslo politiką. Dėl to nukenčia tik klientai, kurie patikėjo šiomis kalbomis ir tikslais, ir aplinka, kuri, neva, turėjo būti saugoma.

 

Kodėl mes ne tokie?

Kedro namų tikslas – ne tik pastatyti Jums ir Jūsų šeimai namą, kuris tausotų sveikatą bei aplinką. Mes siekiame kur kas daugiau. Pagrindinis mūsų tikslas ir siekis yra motyvuoti žmones keisti savo gyvenimo būdą, pakoreguoti vertybių sistemą ir keisti įpročius. Namai – ta vieta, kurioje praleidžiame patį svarbiausią ir maloniausią laiką, todėl visus šiuos tikslus padėti pasiekti norime sukurdami Jūsų gyvenamąją erdvę.

Mes norime, kad mūsų klientai suprastų, kokia didelė yra sveikos ir saugios aplinkos svarba, kaip svarbu namuose sukurti sveiką mikroklimatą, todėl visada renkamės kokybiškas ir ekologiškas statybines bei apdailos medžiagas, siekiame vientisumo, artumo su gamta. Taip, Jūsų namas yra objektas, įsiliejantis į aplinką, todėl tikime, kad būtina sudaryti darnią visumą.

Visi darbai vyksta žymiai lengviau ir maloniau, kai abi puses jungia bendras mąstymas, bendra idėja arba viena pusė iš kitos gali perimti suvokimą, gauti motyvacijos. Mes tikime, kad galime būti antra Jūsų puse Jūsų namo statybos proceso metu.